Παρότι ο κορoναϊός κυριαρχεί στην επικαιρότητα, δε λείπουν και τα μεταγραφικά σενάρια.
Μόνο που ορισμένα από αυτά προκαλούν την ενόχληση των παραγόντων, όπως του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.
Ο επικεφαλής της Μπάγερν Μονάχου διέψευσε κατηγορηματικά ότι επίκειται ανταλλαγή του Ντέιβιντ Αλάμπα με τον Λιρόι Σανέ.
Ο Γερμανός επισήμανε ότι πρόκειται για… παραμύθια, θέλοντας να καταδείξει ότι δεν υπάρχει τέτοια διεργασία σε εξέλιξη.
Συγκεκριμένα, ο Ρουμενίγκε ανέφερε για τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι:
«Άκουσα και εγώ τις φήμες πως θα παραχωρήσουμε τον Νταβίντ Αλάμπα στη Μάντσεστερ Σίτι, για να αποκτήσουμε τον Λερόι Σανέ. Μπορώ να πω με πάσα βεβαιότητα ότι είναι παραμύθια και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια