Ελένη Ράντου : Περιγράφει με χιούμορ πώς βιώνει την κρίση του κοροναϊού
Τις σκέψεις της θέλησε να μοιραστεί η Ελένη Ράντου για την κατάσταση στην Ελλάδα με την εξάπλωση του κοροναϊού και για το πώς την βιώνει η ίδια
Τις σκέψεις της θέλησε να μοιραστεί η Ελένη Ράντου για την κατάσταση στην Ελλάδα με την εξάπλωση του κορονοϊού και για το πώς την βιώνει η ίδια.
Η κοινωνική απομόνωση και η καραντίνα φάνταζαν μέχρι πρόσφατα με σενάριο ταινίας κι όμως ήρθαν πολύ γρήγορα στη ζωή μας κι άλλαξαν ολοκληρωτικά τα δεδομένα.
Η καθημερινότητα όλων των Ελλήνων αλλά και δισεκατομμυρίων συνανθρώπων μας σε όλο τον κόσμο, που δίνουν τη δική τους μάχη κόντρα στην πανδημία του κοροναϊού, έχει αλλάξει δραματικά.
Σε αυτήν την αλλαγή που κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πότε θα κρατήσει, απαντά με χιούμορ μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η ηθοποιός Ελένη Ράντου, η οποία εδώ και χρόνια ξέρει πολύ καλά να φέρνει το χαμόγελο στα χείλη των θαυμαστών της.
Η ηθοποιός παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από τα social media από όπου μοιράζεται και κάποιες από τις σκέψεις της.
Η ηθοποιός έγραψε στο Facebook:
«Μέχρι τώρα ένιωθα να παίζω σε επιστημονική φαντασία. Ευτυχώς το ξεπέρασα αυτό το στάδιο. Τώρα παίζω σε ταινία με Ζόμπι. Γίνομαι σιγά σιγά..
Όταν θα τελειώσει όλο αυτό άντε πάλι να προσαρμοστείς στο φως και στην κίνηση», έγραψε η Ελένη Ράντου.
Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της που συγκέντρωσε χιλιάδες likes:
- Ο Τραμπ απειλεί: Θα επιβάλει δασμούς στις χώρες που «δεν συμφωνούν» να καταλάβει τη Γροιλανδία»
- Για ενθουσιασμένη ασθενή από το Βενιζέλειο κομπάζει ο Άδωνις και πολίτες του σέρνουν τα εξ αμάξης [βίντεο]
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Εθνική πόλο: Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Γενηδουνιά, χάνει το κρίσιμο ντέρμπι με την Ιταλία
- Ο Μάθιου ΜακΚόναχι «θωρακίζει» νομικά τη φωνή και την εικόνα του απέναντι στην AI
- Γροιλανδία: Επιθετική δήλωση του απεσταλμένου του Τραμπ – Ο στόχος για κατάληψη «πρέπει και θα επιτευχθεί»


