Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έφερε το γυμναστήριο… στο σπίτι της
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε το σαλόνι της… γυμναστήριο λόγω κοροναϊου και συνεχίζει ακάθεκτη την δίαιτα και την γυμναστική της στην καραντίνα!
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε το σαλόνι της… γυμναστήριο λόγω κοροναϊου και συνεχίζει ακάθεκτη την δίαιτα και την γυμναστική της στην καραντίνα!
Γυμναστική στο σπίτι!
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσίασε στους followers της το πρόγραμμα που ακολουθεί για να μην πάρει κιλά και να διατηρηθεί fit όσο βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ μέσα από ένα βίντεο τους έδειξε μια από τις αγαπημένες τις ασκήσεις, φορώντας τα αθλητικά της ρούχα!
Δείτε τις ασκήσεις της εδώ!
https://youtu.be/8DKEB1gmdmM
Μήπως να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της;
- Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Το καθεστώς σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο είναι ξεκάθαρο – Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει διάχυση του πολέμου στη Μεσόγειο διαμηνύει η Αθήνα
- ΥΠΕΞ: Τάχιστα θα γίνουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού των Ελλήνων που συμμετείχαν στον Global Sumud Flotilla
- Η Κάιλι Μινόγκ μιλάει για τη μάχη του καρκίνου μαστού 20 χρόνια μετά – «Με συνοδεύει ακόμα και σήμερα»
- Πληθωρισμός: Στο 4,6% τον Απρίλιο – Στο 3% στην ευρωζώνη
- Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό – Φίδι μπλόκαρε τιμόνι αυτοκινήτου
- Ιράν: Απειλεί με επέκταση του πολέμου «πολύ πέραν» της Μέσης Ανατολής σε περίπτωση νέας επίθεσης


