Η ηθοποιός Sophia Myles (Σοφία Μάιλς) με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter έκανε γνωστό, ότι ο πατέρας της πέθανε από κοροναϊό.
Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις ταινίες «Underworld» (2003) και «Tristan & Isolde», ενώ υποδύθηκε την «Ντάρσυ» στην ταινία «Transformers: Age of Extinction».
«Αναπαύσου εν ειρήνη Πίτερ Μάιλς. Ο αγαπημένος μου πατέρας πέθανε πριν από μερικές ώρες. Ήταν ο κοροναϊός που τελικά τον πήρε», έγραψε η 40χρονη ηθοποιός.
RIP Peter Myles. ❤️
My dear Dad died only a few hours ago. It was the Corona Virus that finally took him.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας