Ντιλέινι: «Η σεζόν στην Ευρωλίγκα έχει τελειώσει»
Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι πρέπει η διοργάνωση να σταματήσει καθώς δεν υπάρχει λόγος για να συνεχιστεί.
Το Σάββατο ο Κρις Σίνγκλετον πρότεινε την φετινή σεζόν η Ευρωλίγκα να κινηθεί στα πρότυπα του NCAA και να προχωρήσει, όταν ξεκινήσει και πάλι, σε νοκ άουτ πλέι οφ φάση όπως στην March Madness.
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι βέβαια είχε άλλη άποψη. Ποια; Την οριστική διακοπή της διοργάνωσης αφού ο κορωνοϊός δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια.
Συγκεκριμένα ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα έγραψε στο twitter: «Ωραία ιδέα, αλλά η κατάσταση είναι άσχημη και δεν πρόκειται να παίξω για κανέναν λόγο σύντομα.
Εκτός να παρθούν μέτρα και οι παίκτες υποβληθούν σε τεστ.
Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα ολόκληρες οι ομάδες, παρά μόνο όσοι βρεθούν θετικοί.
Αλλά, αυτά γίνονται στον… τέλειο κόσμο. Η σεζόν έχει τελειώσει», υποστήριξε ο άσος της Μπαρτσελόνα, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:
«Να κάνουμε μία μίνι προετοιμασία οι υγιείς παίκτες και να διαλέξουμε ένα σαββατοκύριακο, πριν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, για να αγωνιστούμε σε ένα τουρνουά τύπου Final 8.
Για 3-4 ημέρες. Ενδεχομένως κάποιες ομάδες να κάνουν αλλαγές το καλοκαίρι, αλλά αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό, εάν προτεραιότητα αποτελεί να αναδείξουμε τον πρωταθλητή.
Είναι ανώφελο να προγραμματίζουμε να γίνει κάτι τώρα.
Η καλύτερη λύση για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής στην Euroleague ή στο εγχώριο πρωτάθλημα, χωρίς να υπολογίσουμε την τρέχουσα βαθμολογική του θέση, είναι να ακυρώσουμε όλες τις διοργανώσεις φέτος και να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν με ένα preseason τουρνουά.
Έτσι, όλες οι ομάδες θα έχουν τον ίδιο χρόνο προετοιμασίας».
- Έξι χώρες δηλώνουν έτοιμες να συμβάλλουν στην ασφαλή διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ
- Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης: Πώς η κυκλική οικονομία γίνεται πράξη στον Όμιλο ΔΕΗ
- Κατρίνης: Μαζί με τους 2 ιρανικούς πυραύλους καταρρίφθηκε και το αφήγημα της κυβέρνησης περί μη εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο
- Μαριάνα Κατσιμίχα: Γιατί αλλάζει τον τίτλο στο τραγούδι της «Το Βαλς των Χαμένων Ονείρων»
- Παναθηναϊκός: Γύρισε και προπονήθηκε ο Ναν
- ΣτΕ: Υποχρεωτική η επιλογή εναλλακτικού μαθήματος στα σχολεία αντί των Θρησκευτικών


