La Liga: Ο κοροναϊός φέρνει σκέψεις για αγώνες ισπανικού πρωταθλήματος κάθε 48 ώρες
Η La Liga εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρξουν αγώνες κάθε 48 ώρες με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν.
Ο πρόεδρος της ισπανικής La Liga, Χαβιέ Τεμπάς, συνεχίζει να είναι πολύ αισιόδοξος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, παρά την πανδημία του κορωνοϊού.
Όπως μάλιστα αποκάλυψε η εκπομπή «El Partidazo de COPE», «η LaLiga σκέφτεται, στο χειρότερο σενάριο, να γίνονται αγώνες κάθε 48 ώρες λόγω του προγράμματος».
Βέβαια ακόμα όπως ξεκαθάρισε είναι ολα στον αέρα πολύ απλά γιατί στην Ισπανία είναι σε πλήρη έξαρση ο ιός και τα κρούσματα αυξάνονται κατά εκατοντάδες καθημερινά, ενώ και η θνησιμότητα δυστυχώς είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως αν όλα πάνε καλά, η La Liga σχεδιάζει τα πρωταθλήματα σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία να ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου και να ολοκληρωθούν έως τις 30 Ιουνίου .
- Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι «εξαδάχτυλη»; Η φωτογραφία που προκάλεσε πανικό στα social media
- Έρχεται αφρικανική σκόνη από τη Λιβύη και την Αίγυπτο – Πού θα πέσουν λασποβροχές
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: Εάν υπουργός άλλης κυβέρνησης έκανε τη δήλωση του Γεωργιάδη θα είχε παραιτηθεί
- «Ξεχύθηκαν» στους δρόμους στο Μαρόκο – Οπαδοί βγήκαν για να πανηγυρίσουν το Κόπα Άφρικα (vids)
- Σε εξέλιξη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών – Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας
- Ο Μάρκο Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας


