Κανάκης στο MEGA: Μου λείπει η επικοινωνία με τον κόσμο
Για τους λόγους που δεν βρίσκεται πια στην τηλεόραση, μετά από χρόνια συνεχούς παρουσίας, μίλησε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή Nega Talk
Για τους λόγους που δεν βρίσκεται πια στην τηλεόραση, μετά από χρόνια συνεχούς παρουσίας, μίλησε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή Nega Talk.
«Η τηλεόραση δεν μου λείπει. Αυτό που μου λείπει είναι κυρίως η επικοινωνία με τον κόσμο. Για αυτό δεν θα σταματήσουμε, θα συνεχίσουμε διαδικτυακά» δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής.
«Στη δική μας την περίπτωση, εμείς ήμασταν πολύ ήσυχοι έως αθόρυβοι, για 30 χρόνια» ανέφερε ο ίδιος, σχετικά με τα όσα κρατούν τον ίδιο και τα αγαπημένα projects του εκτός μικρής οθόνης.
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
- O Σιάο με τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο και τα αδέλφια του, παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl (vids+pics)
- Νέα Πέραμος: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 27χρονος – Τι λέει ο πατέρας του για τα κληρονομικά
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι





