Κοροναϊός: Προς ακύρωση η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα έχει μια επείγουσα σύνοδο σήμερα για να εξετάσει αν θα ματαιώσει την ολομέλεια του Σώματος που είναι προγραμματισμένη γι'αυτή την εβδομάδα στο Στρασβούργο, λόγω του ξεσπάσματος του κοροναϊού, δήλωσαν δύο αξιωματούχοι
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα έχει μια επείγουσα σύνοδο σήμερα για να εξετάσει αν θα ματαιώσει την ολομέλεια του Σώματος που είναι προγραμματισμένη γι’αυτή την εβδομάδα στο Στρασβούργο, λόγω του ξεσπάσματος του κοροναϊού, δήλωσαν δύο αξιωματούχοι.
Το Ευρωκοινοβούλιο επρόκειτο να συνέλθει σε ολομέλεια στο Στρασβούργο (Γαλλία), όμως την περασμένη εβδομάδα αποφασίστηκε οι ευρωβουλευτές να συνεδριάσουν στις Βρυξέλλες προκειμένου να αποφευχθούν αχρείαστα ταξίδια.
Οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσαν πως η σύνοδος, που θα πραγματοποιηθεί στις 2.30 μ.μ. (3.30 μ.μ. ώρα Ελλάδας) θα εξετάσει αν το Σώμα θα συνεδριάσει με μειωμένη ατζέντα ή αν θα ματαιωθεί εξ ολοκλήρου η σύνοδος της ολομέλειας.
«Τα μη βασικά θέματα στην ατζέντα θα μειωθούν στο ελάχιστο», δήλωσε ένας αξιωματούχος.
- Ο καλός Τομ, ο «στραβωμένος» Βιν και ένας κομπάρσος: Η άλλη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
- Κορωπί: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη – Έκαψε δύο αποθήκες
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου





