Σούπερ Τρίτη : Κερδίζει Αλαμπάμα και Βόρεια Καρολίνα ο Τζο Μπάιντεν
Σημαντικές νίκες φαίνεται να πετυχαίνει ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στις εσωκομματικές εκλογές των Δημοκρατικών στην Αλαμπάμα αλλά και τη σημαντική, από πλευράς αριθμού εκλεκτόρων, Βόρεια Καρολίνα.
Σημαντικές νίκες φαίνεται να πετυχαίνει ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στις εσωκομματικές εκλογές των Δημοκρατικών στην Αλαμπάμα αλλά και τη σημαντική, από πλευράς αριθμού εκλεκτόρων, Βόρεια Καρολίνα.
Μπλούμπεργκ στην Αμερικανική Σαμόα
Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επικρατεί στην εσωκομματική ψηφοφορία των Δημοκρατικών για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου η οποία διεξήχθη χθες στην πολιτεία Αλαμπάμα, σύμφωνα με προβλέψεις αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του ABC News, και της εταιρείας Edison Research.
Ο δισεκατομμυριούχος Μάικλ Μπλούμπεργκ, που έριξε μισό δισεκατομμύριο ευρώ από την προσωπική του περιουσία σε διαφημιστικά σποτ και καταχωρίσεις ενόψει «Σούπερ Τρίτης», κερδίζει στην περιοχή Αμερικανική Σαμόα, κατά την πρόβλεψη της Edison Research.
Η Βόρεια Καρολίνα
Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επικρατεί και στη Βόρεια Καρολίνα, μετά τη νίκη του στη γειτονική Βιρτζίνια, κατά τις εκτιμήσεις και τις στατιστικές προβολές αμερικανικών ΜΜΕ.
Αναμένεται να εξασφαλίσει τουλάχιστον 14 αντιπροσώπους στο συνέδριο.
Η Βόρεια Καρολίνα είναι η τρίτη σημαντικότερη από τις 14 πολιτείες που ψήφισαν τη «Σούπερ Τρίτη» σε όρους αριθμού αντιπροσώπων.
Ο Μπάιντεν, εξαιρετικά δημοφιλής στις τάξεις των αφροαμερικανών, κέρδισε καθαρά το Σάββατο στην εσωκομματική διαδικασία στη Νότια Καρολίνα, γεγονός που έδωσε ώθηση στην εκστρατεία του.
Πηγή: ΑΠΕ
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Ισπανία
- Η «εντολή» της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – «Σταμάτα να βάζεις γκολ…»
- ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική αφωνία για τον δήμαρχο Φλώρινας – Η λογοκρισία και η πατριδοκαπηλία, καταφύγιο των ανιστόρητων και των υποκριτών
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν


