Αν θέλετε να χαϊδέψουμε αυτιά, μπορούμε να το κάνουμε θαρρώ με επάρκεια.
Να μιλήσουμε για το πόσο μεγάλος προπονητής είναι (που είναι) ο Ρικ Πιτίνο και να υπερτονίσουμε αυτό που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί: ουδείς μπορεί (πόσω μάλλον η ταπεινότητά μας) να αμφισβητήσει το θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ.
Από την άλλη, αν δεν γράφαμε αυτό που βλέπαμε, θα ήταν ύβρις απέναντι σ’ αυτού του επιπέδου τους μπασκετάνθρωπους.
Και πλέον λίγοι διαφωνούν ότι ο Παναθηναϊκός και ο Πιτίνο είναι σε τέλμα.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Το σημερινό (10/1) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων, με τις αναμετρήσεις Ατρόμητος-Ολυμπιακός και Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν από τη Super League