Εικόνα-σοκ: Βρήκαν σκελετωμένο σκύλο δεμένο σε δέντρο στην Πιερία – Ήταν εκεί πάνω από 15 μέρες
Όπως διαπίστωσαν οι κτηνίατροι, το σχοινί είχε εισχωρήσει μέσα στο λαιμό του σκύλου, εξαιτίας των προσπαθειών του να φύγει.
Αντιμέτωπος με ένα απάνθρωπο θέαμα ήρθε κάτοικος της Πιερίας, κάνοντας πεζοπορία στα Πιέρια Όρη.
Συγκεκριμένα, την ώρα που περπατούσε στο δάσος είδε δεμένο σε ένα δέντρο έναν κακοποιημένο και υποσιτισμένο σκύλο, τον οποίο άφησαν χωρίς νερό και χωρίς φαγητό.
Σύμφωνα με το petpet.news, το σκυλί ήταν σκελετωμένο από την πείνα και εξαντλημένο. Ο πεζοπόρος αμέσως ενημέρωσε το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου και η κινητοποίηση όλων ήταν άμεση.
Το ζώο μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση σε κτηνιατρείο. Εκτιμάται ότι το ζώο ήταν δεμένο στο δέντρο ίσως και πάνω από 15 μέρες.
Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν οι κτηνίατροι, το σχοινί είχε εισχωρήσει μέσα στο λαιμό του σκύλου, εξαιτίας των προσπαθειών του να φύγει.
Το περιστατικό έκανε γνωστό μέσω Facebook η Ξένια Μυόγλου, από το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου Κατερίνης.
Ο δράστης ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά με κυνηγόσκυλα που έχουν κακοποιηθεί, έχουν εγκαταλειφθεί στο πουθενά ή έχουν πυροβοληθεί για να πεθάνουν καθώς δεν είναι πια “χρήσιμα”.
Όπως τονίζεται, η τελευταία μόδα είναι το να βρίσκονται δεμένα στο πουθενά, χωρίς φαγητό και νερό για να πεθάνουν από ασιτία.
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
