Καταδίωξη στο Πέραμα: Εντοπίστηκε ο ανήλικος που έπεσε στη θάλασσα
Στις έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν πάρει μέρος πλωτό σκάφος του λιμενικού και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.
Εντοπίστηκε κρυμμένος στον προβλήτα του λιμένα Περάματος από λιμενικούς νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο 15χρονος που αναζητούνταν από τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς είχε πηδήξει στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη από αστυνομικούς.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν πάρει μέρος πλωτό σκάφος του λιμενικού και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.
Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στη μια μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί καταδίωκαν δυο άτομα ως ύποπτους για κλοπή.
Ξαφνικά άρχισαν να πηδούν από το ένα σκάφος (λάντζα) στο άλλο και στο τρίτο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον ένα εξ αυτών ηλικίας 17 ετών ενώ ο συνεργός του πήδηξε στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη.
Και οι δυο νεαροί μεταφέρθηκαν στο λιμεναρχείο.
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]




