Καταδίωξη στο Πέραμα : Αναζητούν άτομο που πήδηξε στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας και του λιμενικού στο Πέραμα για τον εντοπισμό υπόπτου (πιθανόν ανηλίκου) που έπεσε στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψή του από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν.
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας και του λιμενικού στο Πέραμα για τον εντοπισμό υπόπτου (πιθανόν ανηλίκου) που έπεσε στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψή του από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν.
Υποπτοι για κλοπή
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στη μια μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αστυνομικοί καταδίωκαν στο λιμάνι του Περάματος δυο άτομα ως ύποπτα για κλοπή.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να πηδούν από το ένα σκάφος (λάντζα) στο άλλο, ακολουθώντας τους ύποπτους και στο τρίτο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον ένα εξ αυτών ενώ ο συνεργός του πήδηξε στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη.
Ειδοποιήθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων
Περίπου στις 3.30 ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος για το περιστατικό και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες από πλωτό σκάφος οχήματα και κλιμάκιο βατραχανθρώπων του Λιμενικού για τον εντοπισμό του.
Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο νεαρός να κατάφερε να βγει στη στεριά και να έχει διαφύγει.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων