Ελλη Τρίγγου : Η… γυμνή, καλοκαιρινή συνήθειά της
«Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο εσύ με το κορμί σου».
Η Έλλη Τρίγγου εξομολογήθηκε πως στη θάλασσα κάνει κυρίως γυμνισμό, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το ανθρώπινο σώμα είναι η περιουσία μας, είναι ένα δώρο.
«Κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο εσύ με το κορμί σου. Θεωρώ ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ότι πιο όμορφο, ένα δώρο, η περιουσία μας. Εμένα δεν μου ανήκει τίποτα άλλο εκτός από το σώμα μου.
»Οπότε, όταν βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που είναι προστατευμένο, που επιτρέπεται, που δεν θα φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση, φυσικά και το επιλέγω», είπε η Έλλη Τρίγγου.
- Μινεάπολη: Διαδηλωτές κατηγορούνται πως επιτέθηκαν σε πράκτορα του δάγκωσαν και του έκοψαν το δάχτυλο
- Πάνος Ρούτσι: Βρισκόμαστε εδώ για να μη συνηθίσουμε τον θάνατο
- Τι είναι τελικά «φίλος» για το Instagram
- Ασήμι: Πώς μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα
- Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Στην κορυφή η «βασίλισσα» με ηγετικό Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 25.01.2026]


