Τουρκία : Ποινές δεκαετούς κάθειρξης σε τρεις Τούρκους για τη δηλητηρίαση αδέσποτων σκυλιών
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τρεις άνδρες σκότωσαν 16 σκυλιά στην Άγκυρα με κρέας κοτόπουλου βουτηγμένο σε παρασιτοκτόνο.
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η είδηση ότι σε μια χώρα που συχνά κατηγορείται για καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων η Δικαιοσύνη δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε ότι αφορά τα ζώα.
Τρεις Τούρκοι άνδρες καταδικάστηκαν έκαστος σε δέκα χρόνια ποινή κάθειρξης για τη δηλητηρίαση αδέσποτων σκυλιών στην Άγκυρα, σύμφωνα με δικαστική πηγή.
Το Κακουργιοδικείο νο.5 της τουρκικής πρωτεύουσας επέβαλε επιπρόσθετα πρόστιμο 15.000 τουρκικών λιρών (2287 ευρώ) σε καθένα κατάδικο, συμπλήρωσε η πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Ικανοποίηση των φιλόζωων
Η απόφαση χαιρετίστηκε από φιλόζωους που παρευρέθηκαν στη δίκη.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τρεις άνδρες σκότωσαν 16 σκυλιά στην Άγκυρα με κρέας κοτόπουλου βουτηγμένο σε παρασιτοκτόνο.
Τον περασμένο Οκτώβριο, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής των δικαιωμάτων των ζώων δεσμεύτηκε για μια νέα πιο σκληρή νομοθεσία για τα δικαιώματα των ζώων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Anadolu
- Άννα Βίσση: Ανακοίνωσε επίσημα τη νέα δισκογραφική εταιρία της με τη Δήμητρα Κούστα
- Νέα πλατφόρμα καριέρας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς
- Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε το αεροπλανοφόρο «USS Gerald R. Ford» από τη Σούδα
- Ρεκόρ με τη Ρίο Άβε ο Συλαϊδόπουλος και αποθέωση από τα πορτογαλικά ΜΜΕ
- Κατώτατος μισθός: Οι διευκρινίσεις Κεραμέως για την αύξηση
- Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: «Η Σούβλα του Άρχοντα» και οι 323 εργαζόμενοι στο ψητοπωλείο – φάντασμα



