Ετεοκλής Παύλου: Βγήκε βόλτα με την κόρη του
Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
«Έσπασαν τα νερά, μου είπε η γυναίκα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει. Φυσικά και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναίκα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και τις δυο σας», είχε γράψει ο Ετεοκλής Παύλου δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με την κόρη του.
Από τη στιγμή που έγινε μπαμπάς, ο Ετεοκλής Παύλου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τη μικρή Μελίτα και μας κάνει να λιώνουμε με το πόσο τρυφερός και αφοσιωμένος είναι στη μοναχοκόρη του.
Αυτή τη φορά ο τρυφερός μπαμπάς δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη βόλτα που βγήκε με την κορούλα του. «Μπαμπάς στο καθήκον», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του και από ό,τι φαίνεται η πατρότητα του πάει πολύ!
Δείτε την ανάρτησή του.
- Γάζα: Αυτοί συμμετέχουν στην παλαιστινιακή επιτροπή τεχνοκρατών – Επικεφαλής ο Αλί Σάαθ
- Ο Τζόουνς «βελτίωσε» και τον Χολ: Οι τρομεροί αριθμοί του στα τελευταία ματς (vids)
- Παίδων «Αγία Σοφία»: Την τελευταία της πνοή άφησε 13χρονη μαθήτρια λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας
- Επέμβαση καρδιακού μπαϊπάς πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά χωρίς τομή στο στήθος
- Κρήτη: Με αυτή τη φωτογραφία αναζητούν τον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο
- Ιαπωνία: Αναστάτωση για εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες λόγω μπλακ άουτ σε σιδηροδρομικό δίκτυο του Τόκιο




