Έχουν περάσει πέντε χρόνια από εκείνη την ημέρα που ο συνθέτης, μουσικός και τραγουδιστής Αντώνης Βαρδής έφυγε από την ζωή ωστόσο ο γιος του Γιάννης Βαρδής δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

Ο τραγουδιστής έχει εδώ και λίγο καιρό  έναν «μικρό Αντώνη» στη ζωή του ο οποίος πρόσφατα είχε την ονομαστική του εορτή.

Με αφορμή λοιπόν τη γιορτή του Αγίου Αντωνίου, ο Γιάννης Βαρδής θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» και στον γιο του, αλλά και στον πατέρα του, κάνοντας μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μπαμπα μου χρονια σου πολλα. Να εισαι καλα εκει που βρισκεσαι. Σαγαπαω πολυ. Σημερα γιορταζει ομως και ο μικρος αντωνακης για πρωτη του φορα» έγραψε ο Γιάννης Βαρδής στην συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram η οποία, όπως ήταν αναμενόμενο άγγιξε τους διαδικτυακούς φίλους του Γιάννη Βαρδή που δεν έχασαν ευκαιρία να αφήσουν το δικό τους σχόλιο αλλά και ευχές τους για τον γιο του.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Βαρδής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Πέντε χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή

Ο γιος του, Γιάννης Βαρδής, μας θύμισε την θλιβερή επέτειο με ένα σπαρακτικό μήνυμα και μια φωτογραφία του μπαμπά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ήρθε η αναθεματισμενη μέρα σου. 5 χρονιά σήμερα μπαμπά. Πως περνάει έτσι ο καιρός δεν το πιστεύω ούτε εγώ που το ζω και σε σκέφτομαι καθημερινά. Μεγάλος ο πόνος ακόμα.

Προσπαθώ κάθε μέρα να το διαχειριστώ. Θα φύγει πότε αυτός ο πόνος; Δεν ξέρω. Είναι μεγάλη η απουσία σου. Λείπει η παρέα σου,το γέλιο σου μέσα στο σπίτι,οι πλάκες σου,ο θύμος σου,οι συμβουλές σου,η επιφυλακτική προστασία σου όταν με έπαιρνες τηλέφωνο να μου πεις να προσέχω στην επιστροφή μετά από κάθε συναυλία.

Μεγάλο το κενό. Μεγάλο και το μουσικό κενό που άφησες. Αλλάζουν οι εποχές. Σκέφτομαι πόσο λείπεις απ τη μουσική μας.

Κάπου διάβασα πως όταν έφυγε ο Βαρδής πήρε μαζί του και την ελληνική μουσική. Σκληρό άλλα έχει δόση αληθείας. Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι και να θυμάσαι πως ο γιος σου σε αγαπάει όσο κανένας. #antonisvardis #vardis #giannisvardis #legend @antonis_vardis @vardisantonis», έγραψε στην λεζάντα ο γιος του, Γιάννης.