Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φώτης Σεργουλόπουλος : Τι αποκάλυψε για τη Μαρία Μπακοδήμου;

Φώτης Σεργουλόπουλος : Τι αποκάλυψε για τη Μαρία Μπακοδήμου;

Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε μια αποκάλυψη για την πρώην συνεργάτιδά του και φίλη, Μαρία Μπακοδήμου που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το λόγο για τον οποίο δεν θα παρουσίαζε ξανά το ΦΜ Live, μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραδέχτηκε μέσα σε όλα πως δεν θα ήθελε να επαναλάβει μια εκπομπή όπως το “ΦΜ Live” που παρουσίαζε πριν λίγα χρόνια παρέα με την Μαρία Μπακοδήμου ενώ πρόδωσε και ένα μυστικό για την πρώην συνεργάτιδα του.

View this post on Instagram

#lunch #friends #artisanal #kifisia

A post shared by Fotis Sergoulopoulos (@serfotis) on

View this post on Instagram

Happy Father’s Day

A post shared by Fotis Sergoulopoulos (@serfotis) on

«Δεν θα ήθελα να το ξανακάνω. Το έκανα, τελείωσε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν μπορώ να βλέπω πλέον στην τηλεόραση σε όλες τις εκπομπές, ένα ρεπορτάζ και τον παρουσιαστή να αντιδράει σε βουβό πλάνο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το διπλό πλάνο. Δηλαδή για ποιο λόγο υπάρχει. Όλες οι εκπομπές πια έτσι είναι. Δεν θέλω, όμως, να παρεξηγηθώ και να πω πως αυτό που έκανα στην τηλεόραση δεν μου άρεσε. Μου άρεσε πάρα πολύ και το έκανα. Όταν όμως αλλάζεις μια πορεία, κάνοντας μια παύση κάποιων ετών, δεν θα γύρναγα με το ίδιο πράγμα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Όταν, επίσης, ρωτήθηκε εάν δέχθηκε κάποια σχετική πρόταση, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε αρνητικά σχολιάζοντας με χιούμορ πως μάλλον θα το είχαν καταλάβει.

Όσον αφορά στην καλή του φίλη και πρώην συνεργάτιδα του, Μαρία Μπακοδήμου, αποκάλυψε πως «της Μαρίας δεν της άρεσε καθόλου η εκπομπή και, όταν τη σταματήσαμε, είχε πει πως δεν ήθελε να την κάνει πια. Οπότε και εγώ τι να κάνω μόνος μου. Τότε ήταν και το ύφος των δυο μας που ενωμένοι κάναμε αυτό το σχόλιο» κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε σχετικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος :

Ο γνωστός παρουσιαστής κάθισε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου απαντώντας μεταξύ άλλων στο αν έχει πει ποτέ σε θαυμαστή του που τον αναγνώρισε «λάθος κάνετε» επειδή βαριόταν να μιλήσει, αν έχει δεχθεί ποτέ καταγγελία για κάτι που έχει πει ή κάνει στην εκπομπή του αλλά και στο αν έχει κάνει ποτέ unfollow κάποιον διάσημο.

Αποκάλυψε όμως και ποια τηλεοπτική του στιγμή θα ήθελε να ξεχάσει για πάντα, λέγοντας πως δεν του άρεσε όταν συμμετείχε σε τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 πριν καν γίνει γνωστός! «Δεν ήταν ωραίο και δεν μου άρεσε η εικόνα» ανέφερε.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024