Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριάνα: Τίτλοι τέλους μετά από τρία χρόνια σχέσης

Ριάνα: Τίτλοι τέλους μετά από τρία χρόνια σχέσης

Η 31χρονη Ριάνα αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση της με τον Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο, Χασάν Τζαμέλ

Αν και η ποπ σταρ Ριάνα έχει αφοσιωθεί το τελευταίο διάστημα στην προώθηση της δικής της εταιρείας Savage X Fenty δημιουργώντας μια νέα «καυτή» συλλογή γυναικείων εσωρούχων ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, τα πράγματα με τον δικό της «Βαλεντίνο» φαίνεται πως δεν είναι ρόδινα.

Αυτό μπορεί να έχει φέρει μεγάλο οικονομικό αποτέλεσμα και σε επίπεδο brand, όμως φαίνεται πως την απέσπασε αρκετά από την προσωπική της ζωή, με αποτέλεσμα να τελειώσει η μεγάλη σχέση της με τον Σαουδάραβα επιχειρηματία Χασάν Τζαμίλ.

Όπως αναφέρει το US Weekly, η 31χρονη Ριάνα  και ο 31χρονος δισεκατομμυριούχος γόνος χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Αν και μέσα στο 2019 είχαν ακουστεί πολλά περί γάμου και της επιθυμίας των δύο να κάνουν μαζί οικογένεια, η απόσταση που δημιουργήθηκε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ριάνα που αυξήθηκαν κατακόρυφα, σε συνδυασμό με τις πολλές υποχρεώσεις του Χασάν Τζαμίλ στη Σαουδική Αραβία, όπου έχει θεσμικό ρόλο, οδήγησαν στον χωρισμό.

Στο παρελθόν η τραγουδίστρια κι επιχειρηματίας είχε εκφράσει πολλές φορές το πόσο ερωτευμένη είναι και απέφευγε να λέει πολλά για τη σχέση της, ακριβώς επειδή δεν ήθελε να τον εκθέσει και δεν ήθελε να χαλάσει με τίποτα αυτό που ένιωθε, όπως είχε πει.

Σε συνέντευξή της στην Σάρα Πόλσον πριν ένα χρόνο, η Ριάνα είχε πει με πάθος ότι θέλει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και τη σχέση της, γιατί είναι σημαντικός ο φίλος της για την εσωτερική της υγεία.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024