Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του πρέσβη της Αυστραλίας
Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα ενώ ανήρτησαν και κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου
«Παρέμβαση» στην οικία του πρέσβη της Αυστραλίας πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα.
Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα ενώ ανήρτησαν και κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
«Τη στιγμή που ο πλανήτης έχει ήδη αρνητικό ισοζύγιο βιωσιμότητας μία πυρκαγιά άνευ προηγουμένου αφανίζει κάθε τι ζωντανό σε έκταση πάνω από 40 εκατ. τ.μ. γης στην Αυστραλία. Για άλλη μία φορά σκοτείνιασε ο ήλιος στην Ωκεανία.
Παρά τις όποιες πρόσφατες δημόσιες φωνές “συγκρατημένης κατακραυγής” της κυβέρνησης περί ολιγορίας ή αδιαφορίας και ελλιπούς νομοθετικής πολιτικής για τη μείωση της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα, ο Μόρισσον στέκεται ανυποχώρητος στις θέσεις του ενώ το νησί φλέγεται ασταμάτητα από τον Σεπτέμβρη, αλλάζοντας τελείως όχι μόνο την βιοποικοιλότητα της περιοχής, αλλά και την οικονομία της» αναφέρουν στο κείμενο τα μέλη του Ρουβίκωνα.
- Αυξάνονται οι κάμερες κυκλοφορίας στους δρόμους της Αθήνας – Στο επίκεντρο η παραλιακή
- Εκτροπή φορτηγού στην εθνική οδό – Καθυστερήσεις στο ύψος των Οινοφύτων
- Lizzo: Ενθουσιασμένη με το πρώτο εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο που υπογράφει η ίδια
- Ελλάδα – Δανία 99-77: H Εθνική Γυναικών προκρίθηκε στη Β’ φάση των προκριματικών του Eurobasket 2027 (vids)
- LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπόντο/Γκλιμτ
- HELLO!: Με Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και άρωμα Όσκαρ
