
Snik : Τα παιδιά μου θα είναι πλούσια
O Snik μιλάει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την επιτυχία που γνωρίζει, αλλά και για τον έρωτά του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο μιλούν σήμερα όλοι. Τώρα όμως μιλάει ο Snik. Από τα απίστευτα view στο YouTube μέχρι τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο πιο επιδραστικός έλληνας ράπερ δίνει απαντήσεις για όλα.
Ο δημοφιλής ράπερ Snik, δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town που θα κυκλοφορήσει αύριο Σάββατο (4/1) μαζί με τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.
Ο Snik φωτογραφίζεται και δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.
Μιλάει για τους μπράβους που του «χρεώνουν» δηλώνοντας ότι μπορεί να είναι φίλοι του.
Ο Snik αποκαλύπτει ότι προέρχεται από φτωχή οικογένεια προσθέτοντας ωστόσο ότι τα δικά του παιδιά του θα προέρχονται από πλούσιους γονείς.
Φυσικά ο Snik μιλάει ακόμα για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ μας γυρίζει πίσω στο παρελθόν και μοιράζεται άγνωστες λεπτομέρειες για τα παιδικά του χρόνια και τη ζωή του.
Ο δυνατός έρωτας
Ο έρωτας του Snik και της καλλονής Ηλιάνας Παπαγεωργίου δυναμώνει μέρα με την μέρα και σίγουρα δεν μπορούν να το κρύψουν!
Το τελευταίο διάστημα ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους έχει συλλάβει επανειλημμένως να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι, να αγκαλιάζονται και να ανταλλάζουν φλογερά φιλιά στην μέση του δρόμου.
Ακόμα και αν το γνωστό μοντέλο προσπάθησε να «κρατήσει» την σχέση της μυστικό, όπως συνήθιζε να κάνει στο παρελθόν με την προσωπική της ζωή, τελικά προδόθηκε από τις εκφράσεις της και τον ενθουσιασμό της σε… δηλώσεις της.
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!
- Μόρνος: Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού – Βυθίστηκε ξανά το χωριό Κάλλιο
- Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Όλγα Κεφαλογιάννη-Στο επίκεντρο η τουριστική περίοδος
- Αντιπολιτευτικά πυρά για ακρίβεια και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – «Είμαστε στον βυθό της αγοραστικής δύναμης»
- Η σύνδεση γίνεται δύναμη: Πώς η Νova ενδυναμώνει τα νοικοκυριά και επαναπροσδιορίζει το μέλλον της οικιακής σύνδεσης
- «Ο Τελευταίος Πειρασμός» – Ο Γουίλεμ Νταφόε δέχθηκε μίσος για τον ρόλο του Ιησού



