Ήταν το… μακρινό 2012 όταν (τότε) ο Γιάσμιν Ρέπεσα είχε δεχθεί την ανταλλαγή του Τζέιμς Γκιστ με τον Άντι Πάνκο.
Στην Μάλαγα ακόμα δεν πρέπει να το έχουν χωνέψει, τη στιγμή που ο Αμερικανός έγινε ένας από τους πιο πετυχημένους ξένους στην ιστορία του «τριφυλλιού» και συνάμα από τους πιο αγαπητούς της εξέδρας.
Επτά χρόνια μετά ο Παναθηναϊκός πήγε να κάνει το… ίδιο κόλπο, αλλά αυτή τη φορά ο προπονητής του ήταν αρνητικός.
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή της διοργάνωσης μετά το 2024, ενώ είναι πλέον μόνος δεύτερος στη λίστα των ομάδων με τους περισσότερους τίτλους στο Κύπελλο γυναικών.
Τι πρέπει να κάνει η Μπέτις κόντρα στον Παναθηναϊκό προκειμένου να πάρει την πρόκριση στο Europa League, σύμφωνα με τον προπονητή της Μανουέλ Πελεγκρίνι.