Μπουγιουκτσέκμετσε – Φενέρμπαχτσε 68-92
Η Φενέρμπαχτσε τα έχει βρει... σκούρα στη Euroleague, αλλά στο τουρκικό πρωτάθλημα δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει εκτός έδρας της Μπουγιουκτσέκμετσε με σκορ 92-68.
Η Φενέρμπαχτσε αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές και επικράτησε εύκολα της Μπουγιουκτσέκμετσε, με σκορ 92-68.
Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε 40-32 στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο με επιμέρους σκορ 60-28, η Φενέρ έφτασε εύκολα στην επικράτηση.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μελίχ Μαχμούτογλου με 23 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Κώστας Σλούκας, που πρόσθεσε άλλους 17.
Ντεμπούτο για την Φενέρ έκανε ο Μάλκολμ Τόμας που σημείωσε και 8 πόντους, ενώ για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αγωνίστηκαν οι Γιαν Βέσελι (τραυματίας), Νάντο Ντε Κολό, Τζίτζι Ντατόμε και Ζοφρί Λοβέρν.
Επόμενη υποχρέωση για τους Τούρκους είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική της Euroleague, ελπίζοντας σε άμεση ανάκαμψη.
Δεκάλεπτα: 21-12, 40-32, 55-61, 68-92
- Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Κούβα τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο
- Υπάρχουν ακόμα νομίσματα – καταφύγια; Οι ανατροπές σε δολάριο, γιεν, ελβετικό φράγκο
- Πράκτορες της ICE φέρονται να ψευδόρκησαν μετά τον πυροβολισμό μετανάστη από τη Βενεζουέλα στο πόδι
- Ουγγαρία: Τουλάχιστον τέσσερις οι νεκροί από την πυρκαγιά στις εργατικές κατοικίες στη Βουδαπέστη
- Τροχαίο με τρόλεϊ στα Άνω Πετράλωνα – Έπεσε πάνω σε πολυκατοικία
- Ντόρτμουντ – Μάιντζ 4-0: «Πάρτι» για τους Βεστφαλούς


