ΑΕΚ : Αξιώνει ένα μεγάλο ποσό από την Αλ Ουάχντα για τον Μάνταλο
Ο Πέτρος Μάνταλος βλέπει θετικά την προοπτική της Αλ Ουάχντα, ωστόσο η ΑΕΚ δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ
Πολύ σοβαρά φαίνεται πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει την ΑΕΚ για την Αλ Ουάχντα ο Πέτρος Μάνταλος, καθώς έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από την ομάδα του Άμπου Ντάμπι.
Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» όμως, η Ένωση δεν πρόκειται να τον αφήσει τόσο εύκολα να φύγει, αν δεν ικανοποιηθεί η ίδια οικονομικά.
Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» αξιώνουν ένα ποσό πάνω από τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και δε φαίνονται διατεθειμένοι να υποχωρήσουν.
Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, ενώ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του και την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.
- Το Ιράν θα συνεχίσει «να υποστηρίζει αποφασιστικά» τη Χεζμπολά, δηλώνει σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Χιλή: Ο Ρούμπιο συνεχάρη τον νέο ακροδεξιό πρόεδρο – Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «αδημονεί» να συνεργαστεί μαζί του
- Λίβανος: Αλλοι 3 νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές παρά την κατάπαυση του πυρός
- Χιλή: Εξέλεξαν ακροδεξιό πρόεδρο για πρώτη φορά μετά τη δικτατορία του Πινοτσέτ
- Ρωσία: Ως «ανεπιθύμητο οργανισμό» ταξινόμησε την Deutsche Welle η εισαγγελία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ποιοι κινδυνεύουν από τη σούπερ γρίπη