Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο Μπάρμπα

ΑΕΚ : Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο Μπάρμπα

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φεντερίκο Μπάρμπα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα αποτελεί το βασικό μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με την «Ένωση» να έχει προχωρήσει ήδη τις σχετικές διαδικασίες για την απόκτησή του.

Ο ιταλός στόπερ αποτελεί τον «εκλεκτό» τόσο του Ίλια Ίβιτς όσο και του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε τις… ευλογίες του για την υλοποίηση του δανεισμού του το συντομότερο δυνατόν.

Μάλιστα, στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη μετακίνηση του Μπάρμπα εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ενώ από την πλευρά του και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως προτιμά να αποχωρήσει από τη Βαγιαδολίδ πριν από το καλοκαίρι.

Μέσα σε όλα αυτά, ισπανικό δημοσίευμα έρχεται να ενισχύσει τις πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, αφού, όπως αναφέρεται, πλέον όλα δείχνουν πως ο 26χρονος ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Το σχετικό ρεπορτάζ έφερε στην επιφάνεια η Mundo Deportivo, η οποία αναφερόμενη στο ενδιαφέρον της Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Εσκουδέρο, αποκάλυψε πως ο Ιταλός βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

«Ούτε η Βαγιαδολίδ ούτε η Χετάφε καίγονται για αριστερό μπακ, ωστόσο ψάχνουν πάντα καλύτερη ενίσχυση. Για τη Βαγιαδολίδ η απόκτηση του Εσκουδέρο είναι σημαντική για δύο λόγους: ο πρώτος γιατί θα πάρει έναν παίκτη που είναι από την πόλη και το δεύτερο γιατί ο Φέντε Μπάρμπα όλα δείχνουν ότι θα μετακινηθεί στην Ελλάδα.

Ο Ιταλός έχει προσφορά από την ΑΕΚ και θα μπορούσε να αφήσει το σύλλογο και μαζί του θα μείνει μία τρύπα στην άμυνα» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024