Την αποχή, που ήδη είχαν αποφασίσει για τη 18η αγωνιστική, επισπεύδουν οι διαιτητές της Super League.
Αφορμή για την επίσπευση αυτής της απόφασης στάθηκε η επίθεση με κροτίδα, που σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ, έγινε στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου.
Έτσι οι διαιτητές είναι έτοιμοι να αφήσουν τις σφυρίχτρες άμεσα και να μην μπουν στα γήπεδα από το ξεκίνημα του 2020 και μάλιστα σε μια αγωνιστική, τη 17η, που υπάρχουν δύο ντέρμπι. Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και το Άρης – ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα η συντριπτική πλειοψηφία των διαιτητών μέσω της ψηφοφορίας που έκαναν σήμερα αποφάσισε πως δεν θέλει να σφυρίξει στους επόμενους αγώνες της Super League!
Οριστική απόφαση ακόμα δεν έχει υπάρξει, αλλά όλα δείχνουν πως πάμε για άμεση ισχύ της αποχής που είχαν προαναγγείλει οι διαιτητές, με άγνωστο το πότε θα αποφασίσουν να επιστρέψουν στα γήπεδα και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.