GNTM: Δείτε το απίστευτο «τρολάρισμα» της Soula Glamorous
Η διαδικτυακή persona Soula Glamorous «δίκασε» τον τελικό του GNTM
Η διαδικτυακή persona Soula Glamorous «δίκασε» τον τελικό του GNTM
Βραδιά τελικού για το ριάλιτι μοντέλων GNTM η Πέμπτη (19/12), με δύο νικήτριες την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο, οι οποίες μοιράστηκαν φέτος τον τίτλο του «Greece’s Next Top Model 2».
Το χρονικό του τελικού
Πασαρέλες, χιλιάδες κλικ, επιβραβεύσεις και μια μοναδική εμπειρία στο Μιλάνο οδήγησαν τις Top 3 του GNTM, στη μεγάλη στιγμή του τελικού.
Oι τρεις καλύτερες, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου, Κάτια Ταραμπάνκο, ήρθαν αντιμέτωπες για τελευταία φορά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην τελική ευθεία.
Το σύστημα ψηφοφορίας για το κοινό δεν κατάφερε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων – για άλλη μια χρονιά – και η ισοπαλία έφερε δύο νικήτριες.
Η Soula Glamorous… δίκασε!
Η Soula Glamorous όλο αυτό το διάστημα δεν άφηνε ασχολίαστο κανένα επεισόδιο του reality μόδας και εμείς παρακολουθούσαμε φανατικά τα καυστικά της σχόλια στο Instagram!
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία

