Τάνια Τρύπη : Ο Χριστούλης επέζησε με χνώτα των ζώων κι εμείς τα τρώμε
«Δεν μπορεί ο Χριστούλης να έζησε με τα χνώτα των ζώων και εμείς να τα σφάζουμε το Πάσχα» δηλώνει η Τάνια Τρύπη
Η Τάνια Τρύπη έχει ταχθεί τα τελευταία χρόνια στον vegan ακτιβισμό υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.
Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» κάνει αναφορά στον vegan τρόπο ζωής που έχει επιλέξει. Αναφέρει πως έγινε ακτιβίστρια για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ζώων μετά από ένα σκληρό βίντεο που είδε στο διαδίκτυο.
«Εδώ και 2,5 χρόνια έχω κόψει τα ζώα και τα παράγωγα τους από τη διατροφή μου», είπε η Τάνια Τρύπη, προσθέτοντας «απέκτησα ένα κινητό που είχε ίντερνετ και η πρώτη πληροφορία που πήρα ήταν ένα πλάνο μιας αγελάδας που της παίρνουν με έναν πολύ… ευγενικό τρόπο το μωρό της. Με κλωτσιές. Έτσι, άρχισα να το ψάχνω».
Όπως λέει, μεταξύ άλλων, «δεν μπορεί ο Χριστός να γεννήθηκε στη φάτνη και να ζεστάθηκε με τα χνώτα των ζώων και εμείς στο όνομά του να σφάζουμε ζώα το Πάσχα».
«Το Πάσχα δεν πήγαινα σε τραπέζια γιατί δεν μπορούσα να βλέπω να συμβαίνει αυτό σε ολόκληρο το ζώο. Είμαι κατά της παράδοσης. Ου φονεύσεις, λέει, δεν έχει επεξήγηση μόνο τον άνθρωπο και “σφάξε” το αρνί», ανέφερε η ηθοποιός.
Η Τάνια Τρύπη αποκάλυψε την αγάπη στα τατουάζ σε συνδυασμό με την χορτοφαγία της.
«Έχω 4 τατουάζ αφιερωμένα στα ζώα. Το ένα μπράτσο έχει όλα τα ζώα της φάρμας και το άλλο την άγρια ζωή. Θέλω να λέγομαι άνθρωπος.
Δεν πιστεύω ότι η δική μου ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας», δήλωσε η Τάνια Τρύπη.
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)





