Κρέμα λεμονιού
Σερβίρουμε θρυμματίζοντας στην επιφάνεια κάθε κρέμας ένα μπισκότο βρόμης.
Προετοιμασία 10΄, Αναμονή 2½ ώρες
Υλικά (για 2 μερίδες)
200 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
60 γρ. χυμός λεμονιού
Ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
Διαδικασία
Βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη για 3 λεπτά, σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας να λιώσει η ζάχαρη. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε να κρυώσει η κρέμα για 30 λεπτά. Στη συνέχεια βάζουμε τα μπολ στο ψυγείο να κρυώσουν καλά (για 2 ώρες).
Πηγή: Γευσιγνώστης
- Πολωνία: Τραγωδία σε ανθρακωρυχείο – Δύο νεκροί από έκρηξη μεθανίου
- Τσίπρας σε φοιτητές: Η κρίση εμπιστοσύνης στους θεσμούς απειλεί τη Δημοκρατία – Δεν βλέπω τρίτη τετραετία για Μητσοτάκη
- Συναγερμός στο Ωραιόκαστρο – Εξαφανίστηκαν 13χρονος και 14χρονος από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων
- Λαβρέντι Μπέρια: Η «Επιχείρησις Κουμπί»
- Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες απορίες των ελλήνων μέσα στο 2025; Η Google έχει την απάντηση
- Σλοτ: «Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δράσης ο Ίσακ»

