Ο γνωστός showman Τάκης Ζαχαράτος δεν θα μπορούσε να αφήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά έξω από την καινούργια παράσταση του.

Ο γνωστός ηθοποιός για το promo video της νέας του παράστασης  υποδύθηκε τους βασικούς ήρωες της σειράς, «Άγριες Μέλισσες», την Kim Kardashian, την Μιμή Ντενίση αλλά και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Δείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο

«Ούτε μάνατζερ είχα, ούτε σπόνσορα»

«Είμαι στην σκηνή 30 χρόνια και πάω στα 31! Ευχαριστώ τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη. Γιατί ξέρεις, ο κόσμος με έφερε εδώ που είμαι. Ούτε μάνατζερ είχα, ούτε σπόνσορα λαδέμπορα είχα, ούτε υποστήριξη από κανέναν δεν είχα. Δέχθηκα πόλεμο γιατί ήμουν ένα διαφορετικό προϊόν. Πόλεμο γιατί δεν ήξεραν τι είμαι. Αναρωτιόντουσαν αν είμαι τραβεστί, ηθοποιός, τραγουδιστής ή drag queen. Τα πάντα έχω ακούσει. Δεν πρέπει να μιλάμε αν δεν ξέρεις το backstage του άλλου», αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος

«Δεν θεωρώ πως πρέπει να βγάλω προς τα έξω τα προσωπικά μου»

«Ένιωθα πως αυτός είναι ο προορισμός μου. Ένιωθα το χέρι του Θεού να με σπρώχνει και να με καθοδηγεί. Είναι άλλο κομμάτι η σάτιρα και άλλο η ζωή μου. Δεν θεωρώ πως πρέπει να βγάλω προς τα έξω τα προσωπικά μου, είμαι ένας showman. Έχω αρχίσει να εστιάζω στο καλό, είμαι λίγο σαν τον Οδυσσέα και τις σειρήνες» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.