Ο Λιονέλ Μέσι, από χθες, έχει στη συλλογή του έξι «Χρυσές Μπάλες». Ωστόσο με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πως είχε νιώσει όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε την πέμπτη του «Χρυσή Μπάλα» και δεν ήταν πλέον μόνος του στην κορυφή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι:
«Όταν χάνεις τη Χρυσή Μπάλα, ο καθένας αντιδράει με τον τρόπο του. Είναι λογικό, ως ανταγωνιστικός, να θες να κερδίζεις πάντα. Δεν είναι αδικία όμως, είναι θέμα γούστου. Άλλοι προτιμούν τον Ρονάλντο, άλλοι τον Μέσι, άλλοι τον Νεϊμάρ ή τον Μπαπέ. Και όταν νίκησε ο Κριστιάνο, σίγουρα δεν έκλεψε την Χρυσή Μπάλα.
Μου άρεσε η σκέψη ότι ήμουν ο μόνος με πέντε κατακτήσεις και όταν ο Κριστιάνο έκανε το 5-5 με πείραξε. Δεν ήμουν πια μόνος στην κορυφή. Αλλά ήταν λογικό. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο μόνος με έξι Χρυσές Μπάλες.
Είναι δύσκολο, όμως, να πεις ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Υπήρξαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, υπάρχουν σπουδαίοι σήμερα. Η Χρυσή Μπάλα είναι μια ανταμοιβή αλλά δεν μου αλλάζει τη ζωή.
Θα συνεχίσουμε να μονομαχούμε επειδή παίζουμε, όπως πάντα. Είμαστε ανταγωνιστές για δέκα χρόνια, δεν είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεται κάποιος πόσο εκπληκτικό είναι αυτό. Είναι κάτι ιστορικό, δεν είναι συνηθισμένο να είναι για τόσο πολύ καιρό ανταγωνιστές δύο αθλητές αυτού του επιπέδου».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.