Ο Λιονέλ Μέσι, από χθες, έχει στη συλλογή του έξι «Χρυσές Μπάλες». Ωστόσο με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πως είχε νιώσει όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε την πέμπτη του «Χρυσή Μπάλα» και δεν ήταν πλέον μόνος του στην κορυφή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι:
«Όταν χάνεις τη Χρυσή Μπάλα, ο καθένας αντιδράει με τον τρόπο του. Είναι λογικό, ως ανταγωνιστικός, να θες να κερδίζεις πάντα. Δεν είναι αδικία όμως, είναι θέμα γούστου. Άλλοι προτιμούν τον Ρονάλντο, άλλοι τον Μέσι, άλλοι τον Νεϊμάρ ή τον Μπαπέ. Και όταν νίκησε ο Κριστιάνο, σίγουρα δεν έκλεψε την Χρυσή Μπάλα.
Μου άρεσε η σκέψη ότι ήμουν ο μόνος με πέντε κατακτήσεις και όταν ο Κριστιάνο έκανε το 5-5 με πείραξε. Δεν ήμουν πια μόνος στην κορυφή. Αλλά ήταν λογικό. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο μόνος με έξι Χρυσές Μπάλες.
Είναι δύσκολο, όμως, να πεις ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Υπήρξαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, υπάρχουν σπουδαίοι σήμερα. Η Χρυσή Μπάλα είναι μια ανταμοιβή αλλά δεν μου αλλάζει τη ζωή.
Θα συνεχίσουμε να μονομαχούμε επειδή παίζουμε, όπως πάντα. Είμαστε ανταγωνιστές για δέκα χρόνια, δεν είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεται κάποιος πόσο εκπληκτικό είναι αυτό. Είναι κάτι ιστορικό, δεν είναι συνηθισμένο να είναι για τόσο πολύ καιρό ανταγωνιστές δύο αθλητές αυτού του επιπέδου».
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.