Ο ΠΑΟΚ άλλαξε τροπάριο: «Αστυνομικός χτύπησε τον Σφιντέρσκι»
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων και αυτή τη φορά βάλλει κατά της Αστυνομίας, υποστηρίζοντας ότι αστυνομικός χτύπησε τον Σφιντέρσκι.
Το βράδυ της Κυριακής, τον είχαν χτυπήσει οπαδοί του Ολυμπιακού. Μία ημέρα μετά, μάθαμε ότι τον «χτύπησε» αστυνομικός. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Κάρολς Σφιντέρσκι, περί ου ο λόγος, είναι καλά.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων. Και αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρίσκεται η ελληνική αστυνομία. Με τους Θεσσαλονικείς να διαρρέουν επίσημα προς τον Τύπο, πως θα καταγγείλουν στα αρμόδια όργανα πως «…αστυνομικός χτύπησε με την ασπίδα του τον Σβιντέρσκι -στο χέρι- κατά την είσοδο των ομάδων στις εγκαταστάσεις του γηπέδου».
Επιπλέον, στην επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνεται πως: «Ο ποδοσφαιριστής δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό που δε θα του επέτρεπε να αγωνιστεί.
Είναι απορίας άξιον ωστόσο, πως είναι δυνατόν η αστυνομία που υποτίθεται ότι έχει ρόλο να προστατεύει την ομάδα από χούλιγκανς, όχι μόνο να επιτρέπει στους τελευταίους να σουλατσάρουν, να προπηλακίζουν κλπ., αλλά να επιτίθεται από πάνω σε ποδοσφαιριστές…».
Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να συνεχίσει να παίζει… επίθεση, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να δημιουργήσει εντυπώσεις και να παριστάνει τη «μωρή παρθένα». Οι βολές προς τον Λευτέρη Αυγενάκη είναι μόνο η αρχή.
Οι βολές προς την Αστυνομία είναι η συνέχεια. Και όπως ήδη έχει προαναγγελθεί από διάφορους «κύκλους» από τους Θεσσαλονικείς, δεν θα μείνουν εδώ. Αλλά θα επιμείνουν στην επικοινωνιακή πολιτική του ανεμιστήρα που εκτοξεύει λάσπη.
Προσεχώς περισσότερα…
- Η Ρωσία κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς οι πλημμύρες σαρώνουν την περιοχή Νταγκεστάν
- Super League 2: Καλαμάτα – Ηρακλής στο ΟΑΚΑ για το Super Cup
- Ενοίκια: Όλες οι αλλαγές που θα ισχύσουν από 1η Απριλίου
- Μάνος Χατζιδάκις: Ακυκλοφόρητο έργο του θα κυκλοφορήσει από την Panik
- Μεταναστευτικό και θαλάσσιες ζώνες στο επίκεντρο των συνομιλιών του Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη
- Τέμπη: Αντίθετος ο Πλακιάς στο ενδεχόμενο αλλαγής αίθουσας για τη δίκη – «Όποιος το κάνει θα με βρει απέναντι»


