Ο Ρικ Πιτίνο είναι και επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».
Σήμερα το πρωί, λοιπόν, έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», δείχνοντας ανυπόμονος και ενθουσιασμένος για το project που ακούει στο όνομα «Παναθηναϊκός».
Ο 67χρονος τεχνικός καθοδήγησε με επιτυχή τρόπο στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς το «τριφύλλι» στη Euroleague, ελπίζοντας σε ακόμα καλύτερες μέρες.
Η Euroleague καλωσόρισε τον «Hall οf Famer» στην επιστροφή του στη διοργάνωση, περιλαμβάνοντας ορισμένες δηλώσεις του Αμερικανού για τους «πράσινους».
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12