Στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Λονδίνο και πριν την αναχώρηση της ομάδας για την προπόνηση στο γήπεδο της Τότεναμ επισκέφθηκε το ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η «ερυθρόλευκη» αποστολή.
Στο Λονδίνο για το αυριανό σπουδαίο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ (26/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο ηγέτης των Πειραιωτών ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι με την περσινή φιναλίστ του Champions League και να στηρίξει έμπρακτα τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες τους στον σπουδαίο αγώνα με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.
Πριν την αναχώρηση της ομάδας για την προπόνηση στο γήπεδο της Τότεναμ ο ηγέτης του Ολυμπιακού επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η «ερυθρόλευκη» αποστολή και χαιρέτισε τον Πορτογάλο προπονητή, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέκεται έμπρακτα δίπλα στην ομάδα σε ένα ακόμα σπουδαίο ματς, όπως είχε κάνει άλλωστε τόσο στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι όσο και στον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο.
Υπάρχει λόγος που ο Στεφάν Λανουά έκοψε τη συνήθειά του να πηγαίνει στα γήπεδα όπου ορίζει ξένους διαιτητές ώστε να τους βαθμολογεί με την ιδιότητα του παρατηρητή διαιτησίας
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση