Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Θα βγάλουμε αντίδραση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Μαρτίνς: «Θα βγάλουμε αντίδραση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το παιχνίδι με την Τότεναμ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (26/11, 22:00) την Τότεναμ στο Λονδίνο για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τα σπιρούνια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τις δυσκολίες που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ωστόσο ότι οι ερυθρόλευκοι θα βγάλουν αντίδραση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Μουρίνιο: «Είναι αλήθεια ότι είχαμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε γι αυτό το ματς.

Είχαμε ένα παιχνίδι το περασμένο Σάββατο, όπως και η Τότεναμ και ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας είναι πολύ λίγος για να προετοιμάσουμε τον επόμενο αγώνα.

Γνωρίζουμε τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που τον αντιμετωπίζουμε ως προπονητή της Τότεναμ.

Ξέρουμε πολύ λίγα στοιχεία, όσον αφορά στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να έχει η Τότεναμ. Και οι δύο ομάδες θα ήθελαν να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους.

Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε».

Για το αν επηρεάζει το πλάνο του για το αυριανό παιχνίδι το γεγονός ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν θα επηρεάσει το πλάνο μας για το αυριανό ματς.

Περιμένουμε να βγάλουμε αντίδραση, μετά το αποτέλεσμα στο τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο. Εχουμε δουλέψει πολύ για να βρεθούμε εδώ και να παίζουμε απέναντι σε τόσο σπουδαίες ομάδες.

Θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Απέναντί μας θα έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και περιμένω να βγάλουμε αντίδραση, όπως ξέρει να κάνει ο Ολυμπιακός στις δύσκολες στιγμές.

Να παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αν πριν από λίγους μήνες έλεγε κάποιος ότι θα βρισκόμαστε εδώ, απέναντι σε τόσο σπουδαίες ομάδες και θα είμαστε στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα ήταν ευχαριστημένος.

Εχουμε δουλέψει πάρα πολύ και είμαστε εδώ για να βγάλουμε αντίδραση και να κάνουμε μια νέα αρχή».

«Πάντα το επόμενο ματς είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αντιδράσεις μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ και έχουμε δουλέψει σκληρά για να καταφέρουμε να βρισκόμαστε ανάμεσα σε τόσο σπουδαίες ομάδες. Αύριο θα δείτε την αντίδραση που περιμένετε.

Η ομάδα είναι προετοιμασμένη κατάλληλα και είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Αντιπροσωπεύουμε την Ελλάδα και στην Ευρώπη και είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω στις δυνατότητές μας. Η ομάδα θα αντιδράσει, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας».

Για το αν το γεγονός ότι ο Μουρίνιο έχει κερδίσει το Champions League με δύο διαφορετικές ομάδες γεμίζει με άγχος τον Ολυμπιακό ή οι Ερυθρόλευκοι το αντιμετωπίζουν ως μία μεγάλη πρόκληση: «Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαστε εδώ και αντιπροσωπεύουμε τον Ολυμπιακό.

Αντιμετωπίζουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η Τότεναμ. Με σεβασμό, όπως και η Τότεναμ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Ο Μουρίνιο είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής, αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τα δύο πρόσωπα που δείχνει ο Ολυμπιακός, εντός και εκτός έδρας: «Εντός έδρας έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες, αλλά εκτός δείχνουμε έλλειψη ευθύνης. Το έχουμε αναλύσει και δεν χρειάζεται να το ξαναναλύσουμε.

Στο Champions League εκτός έδρας έχουμε δύο ήττες, σε ματς τα οποία αποδείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες. Ολοι είδατε πως ήρθαν οι δύο ήττες σε Μόναχο και Βελιγράδι»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024