
Κρήτη : Αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα γιατί έκαναν… βόλτες με κρατούμενο
Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί στην Κρήτη ο ένας εκ των οποίων παρέλαβε κρατούμενο και επέστρεψαν μαζί έπειτα από ώρες στο κρατητήριο
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνόμος Α’ και αρχιφύλακας, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Κρήτης, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η υπόθεση αφορά σε περιστατικό που σημειώθηκε στο Ηράκλειο τα ξημερώματα (03:10) του Σαββάτου, όταν ο αστυνόμος Α’, εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, πήγε σε άλλη αστυνομική Υπηρεσία, όπου εκτελούσε καθήκοντα Αξιωματικού Υπηρεσίας ο αρχιφύλακας.
Στη συνέχεια παρέλαβε κρατούμενο ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου για υγειονομική παράβαση και επέστρεψαν μαζί μετά από περίπου τρεις ώρες στο κρατητήριο του Αστυνομικού Μεγάρου.
Οι δύο αστυνομικοί και ο ιδιώτης συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
- Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε 19χρονο στην Πυλαία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
- Πένθος στον ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή ο μικρός Γιωργάκης που ήταν φίλος της ομάδας (pic)
- Ομόφωνα αθώος ο Νίκος Ρωμανός – Τι αποφάσισε το δικαστήριο για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους
- Λάρισα: Νεκρές εντοπίστηκαν μάνα και κόρη σε διαμέρισμα
- JH Prynne: Πέθανε «ένας άνθρωπος σπάνιος και απολύτως πρωτότυπος – όπως ακριβώς και η ποίησή του»
- Ένα fake video και οι δύο λόγοι που κρατάνε Τουρκία και Ισραήλ στα σχοινιά




