
Ο «Τζέιμς Μποντ» έγινε είναι υπήκοος των ΗΠΑ
Ο κινηματογραφικός «Τζέιμς Μποντ» μίλησε για τη νέα του υπηκοότητα
Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο κινηματογραφικός Τζέιμς Μποντ είναι πλέον υπήκοος των ΗΠΑ.
Ο πρωταγωνιστής ταινιών Τζέιμς Μποντ αναφέρθηκε στην υπηκοότητά του στην πρεμιέρα της ταινίας «Knives Out», στο Λος Άντζελες.
Συχνά υπήρξαν εικασίες σχετικά με την υπηκοότητα του Ντάνιελ Κρεγκ και επιβεβαίωσε τελικά ότι είναι μετανάστης στις ΗΠΑ.
«Όλοι στη χώρα είναι μετανάστες» είπε ο Βρετανός ηθοποιός.
«Με αυτόν τον τρόπο οικοδομήθηκε η χώρα. Δεν μπορούμε να το ξεχνάμε. Δεν μπορούμε απλά να το απορρίπτουμε… αλλά είναι δύσκολο και χρειάζεται σκέψη και χρειάζονται ευφυείς άνθρωποι να το σκεφτούν, αντί να χωρίζουν τους ανθρώπους βάσει κομματικών γραμμών… αλλά και του θυμού που συσσωρεύεται».
«Πρέπει να συζητηθεί… και αυτό είναι δύσκολο» συνέχισε. «Τα καλά πράγματα είναι δύσκολα. Είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέρος αυτού, που έχω αμερικανικό διαβατήριο και αποκαλώ τον εαυτό μου μετανάστη σε αυτή τη χώρα» τόνισε.
Ο 51χρονος Ντάνιελ Κρεγκ είναι ενθουσιασμένος που ζει στο παρόν:
«Είμαι μέρος μιας θαυμάσιας περιόδου της ιστορίας που δημιούργησε τη χώρα αυτή και είμαι υπερήφανος» ανέφερε.
Η ταινία «Knives Out» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου με πρωταγωνιστές επίσης τους Κρις Έβανς, Τζέιμι Λι Κέρτις, Μάικλ Σάνον, Κρίστοφερ Πλάμερ, Ντον Τζόνσον κ.ά.
- Περισσότερα από πέντε κιλά εκρηκτικών και 523 κροτίδες βρέθηκαν σε Μεσολόγγι και Πύργο – Συνελήφθησαν τρία άτομα
- Τι είπε ο Χεζόνια για Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και τον κόσμο στα γήπεδα: «Κάτι έχει αλλάξει…»
- Ευρώπη: Αυτά τα αεροδρόμια έχουν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις
- Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί το προσωπικό του να μην στοιχηματίζει για τον πόλεμο με το Ιράν
- «Τρέλα» στον κόσμο της Ράγιο Βαγιεκάνο για τη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ
- Ηρώδειο: Ο Ιούνιος μεταμορφώνεται σε μήνα αποχαιρετισμού, πριν κλείσει το θέατρο – Οι εκδηλώσεις





