Πολύ σημαντική για τον Άρη είναι η σημερινή (5 μ. μ) αναμέτρηση με το Περιστέρι στο Nick Galis Hall. Η ΚΑΕ σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του σημερινού αντιπάλου της ομάδας της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
«Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται σήμερα (24/11, 17:00, ΕΡΤ3) το Περιστέρι, στο παιχνίδι, με το οποίο ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 6 νικών και 1 ήττας. Είναι αήττητη (4-0) στην έδρα της και μακριά από αυτή έχει ρεκόρ 2-1. Οι κυανοκίτρινοι διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεχόμενοι 68,4 πόντους, ανά παιχνίδι και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Α1, σκοράροντας 81,1 πόντους μέσο όρο, ανά ματς.
Πρώτος σκόρερ του Περιστερίου είναι ο Steven Gray (30, 1,96) με 12,4 πόντους, ενώ μοιράζει και 3,4 ασίστ, όντας ο πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης της ομάδας με 98 βαθμούς. Ακολουθεί ο William Hatcher (35, 1,88), που πετυχαίνει 10,9 πόντους και δίνει 3,9 ασίστ. Ο Moses Kingsley (25, 2,08) προσφέρει 9,7 πόντους και 5,9 ριμπάουντ (καλύτερος ριμπάουντερ της ομάδας). Ο Χρήστος Σαλούστρος (29, 2,01) και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος (35, 2,05) πετυχαίνουν από 7,7 πόντους.
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος (35, 1,88), ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος (35, 2,05) και ο Γάιος Σκορδίλης (31, 2,07) έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας μας.
Στον πάγκο του Περιστερίου βρίσκεται ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας το καλοκαίρι. Ο 53χρονος προπονητής δούλεψε στον ΑΡΗ το πρώτο μισό της σεζόν 2005-2006. Ένας εκ των συνεργατών του, είναι ο Σάββας Καμπερίδης, ο οποίος υπήρξε παίκτης των «κίτρινων» και τα προηγούμενα χρόνια μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας. Στο πλευρό του Ηλία Ζούρου βρίσκεται και ο Νίκος Παπανικολόπουλος, που έχει παίξει στον ΑΡΗ».
Αυτή είναι η ανανεωμένη λίστα με τα κορυφαία συμβόλαια της Ευρωλίγκας, μετά τη συμφωνία του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του Αμερικανού στην Ευρώπη.
Μέσα Φλεβάρη και ο Ολυμπιακός έπιασε πρώτα τους 340 τίτλους και έπειτα εξασφάλισε μια ακόμη παρουσία σε οκτάδα κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με 6/8 ενεργά τμήματα στην Ευρώπη...
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.