Με μια εμφάνιση… τόσο όσο οι Μπακς πήραν ακόμη μία νίκη, με το 104-90 κόντρα στους Πίστονς κι έφτασαν τις επτά σερί αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο 13-3 πλέον το Μιλγουόκι του πολύ καλού και πάλι Γιάννη, στο 5-11 οι Πίστονς.
Τα «Ελάφια» είχαν από το ξεκίνημα ένα μικρό προβάδισμα το οποίο και διατηρούσαν σε όλη τη διάρκεια του ματς, φτάνοντας τελικά στη νίκη χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν φυσικά ο «Greek Freak» που στα – μόλις – 27 λεπτά που έμεινε στο παρκέ κατέγραψε 28 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ. Ακολούθησε με 13 πόντους ο Μάθιους ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που αγωνίστηκε για περίπου δύο λεπτά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.
Για την ομάδα του Ντιτρόιτ ο Ρόουζ είχε 20 πόντους κι οι Γκάλογουεϊ και Ντράμοντ 13 και 12 πόντους αντίστοιχα.
Τα δωδεκάλεπτα: 27-24, 54-47, 77-69, 89-69, 104-90.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Μπερνάρντο Σίλβα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και την Σίτι στο τέλος της σεζόν, βάζοντας τέλος σε μια πετυχημένη εποχή των «πολιτών».