Δέσποινα Βανδή : Στόλισε με την κόρη της
Είναι γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τα Χριστούγεννα και για αυτό κάθε χρόνο στολίζει από νωρίς.
Είναι γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τα Χριστούγεννα και για αυτό κάθε χρόνο στολίζει από νωρίς.
Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η Δέσποινα Βανδή στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της, μαζί με την καλύτερη παρέα, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την κόρη της, Μελίνα.
Μάλιστα η Μελίνα, έφερε και τις φίλες της και αποφάσισαν να στολίσουν όλες μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Όπως φαίνεται και από το υπέροχο στιγμιότυπο, που ανάρτησε η ταλαντούχα τραγουδίστρια στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, όλες μαζί στόλισαν το πανύψηλο δέντρο και πραγματικά το ευχαριστήθηκαν.
Στην λεζάντα, που συνοδεύει το όμορφο στιγμιότυπο γράφει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή: «Ε ναι! Αργήσαμε αλλά… στολίσαμε κι εμείς!».
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό
- Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Λάππα – Ένας νεκρός και δύο ακόμη σοβαρά τραυματίες
- Κρασί επιδορπίου: Η επιστροφή του στο τραπέζι – Η νέα μόδα
- ESPN Brazil: «Ο Τετέ ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες στην Γκρέμιο»






