Ελένη Τσολάκη : Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια
Η Ελένη Τσολάκη μετέβη στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία αγαπημένου της προσώπου
Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η γιαγιά της, το απόγευμα της Τετάρτης (20/11).
Η Ελένη Τσολάκη μετέβη στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία και έτσι απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής στην οποία συμμετέχει.
Όπως ανακοινώθηκε στο ξεκίνημα της εκπομπής:
«Σήμερα δεν ξεκινάμε με το δελτίο της Ελένης. Η Ελένη μας δεν είναι μαζί μας σήμερα, γιατί στη ζωή υπάρχουν και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα.
Έχασε χθες αργά το απόγευμα την γιαγιά της, ήταν ξαφνικό. Ήταν μεγάλη σε ηλικία, αλλά όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, δεν έχει να κάνει η ηλικία. Ο θρήνος και ο πόνος είναι ίδιος. Είναι στη Θεσσαλονίκη γιατί τώρα είναι η κηδεία.
Την περιμένουμε αύριο στην παρέα μας. Συλλυπητήρια Ελένη, έχεις την αγάπη όλων μας».
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας
- Ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι ο νέος… Σόλσκιερ
- Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 5-2: Ασταμάτητοι οι «μπλαουγκράνα» στο δρόμο προς τον τίτλο
- Μπραντ Πιτ: Μετά τη Νέα Μάρκη, χολιγουντιανή απόβαση στο Λαύριο για το The Riders – Τελευταία στάση
- Κοινωνικός τουρισμός: Ποιες αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα
- Συνελήφθησαν τρία μέλη σκληρής συμμορίας της τουρκικής μαφίας για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη





