Ο Εντέν Αζάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως τον κορυφαίο στράικερ στον κόσμο.
Συγκεκριμένα, ο Βέλγος εξτρέμ δήλωσε στη συνέντευξή Τύπου πριν τον αγώνα του Βελγίου με τους Κύπριους, πως ο Γάλλος άσος είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος στη θέση του αυτή τη στιγμή, ενώ στάθηκε εκτός των άλλων και στην αγωνιστική του κατάσταση (έχει ακούσει πολλά για τα περιττά… κιλά του) αλλά και γενικά για την εικόνα της «βασίλισσας» μέχρις στιγμής.
Αναλυτικά η δηλώσεις του Εντέν Αζάρ:
Για τον Μπενζεμά: «Έχοντας αγωνιστεί στο πλάι του για 3-4 μήνες, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, πρόκειται για τον καλύτερο στράικερ στον κόσμο. Παρόλα αυτά, πέρα του ρόλου του ως επιθετικού κάνει άλλα πράγματα ακόμα καλύτερα».
Για την αγωνιστική κατάσταση της Ρεάλ και του ιδίου: «Πάντα μπορείς να τα πηγαίνεις καλύτερα. Πιστεύω, ότι εδώ και ένα μήνα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για τη Ρεάλ.
Κερδίζουμε στους αγώνες και η ομάδα βελτιώνεται, κάτι που κάνει ευκολότερη την κατάσταση και για εμένα. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλω να συνεχίσω έτσι».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.