Ο Γιάννης Αναστασίου έχει έναν πολύ καλό λόγο για να μην αισθάνεται άνετα τον Νοέμβριο... Και δεν έχει να κάνει ούτε με τον καιρό, ούτε με το φθινόπωρο...
Θα ακούει Νοέμβριο ο Γιάννης Αναστασίου και θα εύχεται να περάσει το συντομότερο δυνατό. Όχι επειδή έχει δεν του αρέσει ο καιρός ή είναι εναντίον του φθινοπώρου.
Αλλά διότι δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις στα εργασιακά του από τον συγκεκριμένο μήνα.
Στις τρεις από τις πέντε δουλειές του ως πρώτος προπονητής, ο Γιάννης Αναστασίου διέκοψε τη συνεργασία του τον Νοέμβριo.
Σύμπτωση; Σίγουρα, αφού αποκλείεται οι τρεις εργοδότες του Αναστασίου να συνεννοήθηκαν με διαφορά ετών μεταξύ τους για να αντικαταστήσουν τον προπονητή τους.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για το ματς με τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (14/2, 19:30) για την 21η αγωνιστική της Super League, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Σοκ προκαλεί η είδηση του απόηχου του σοβαρού τραυματισμού της Λίντσεϊ Βον κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, με τους ειδικούς να τονίζουν ότι η θρυλική Αμερικανίδα σκιέρ, μετά από τρία χειρουργεία ήδη, κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό.
O Ναντίρ Χίφι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague, έχει ανανεώσει με την Παρί, όμως στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα «καυτό» καλοκαίρι – Ποιες είναι οι 2+1 επιλογές που έχει ο 23χρονος και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του.