Ο 66χρονος και ο συνεργάτης του, Απόστολος Τερζής, είχαν σοβαρό τροχαίο, με την εικόνα που δημοσίευσε η γυναικά του πρώην προπονητή της γαλανόλευκης να προκαλεί σοκ.
Φωτογραφία – σοκ
Το αυτοκίνητο του Αγγελου Αναστασιάδη έχει γίνει μια άμορφη μάζα και η φωτογραφία καταδεικνύει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, η γυναίκα του έμπειρου κόουτς, Βιβή Κηπουρού, ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό της στα social media το τρακαρισμένο αγροτικό και το συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Ο Άγγελος μου είναι καλά μετά το τροχαίο του».
Ευτυχώς, όπως αναφέρει και η γυναίκα του στο μήνυμά της, τόσο ο έμπειρος τεχνικός όσο και ο συνεργάτης του στάθηκαν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους και βγήκαν σώοι από το αυτοκίνητο.
Οι δύο άνδρες είχαν… άγιο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το τροχαίο συνέβη καθ’ οδόν για την Αρναία Χαλκιδικής, όπου θα έδιναν το «παρών» σε εκδήλωση του τοπικού Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,