Η αποστολή της Εθνικής για Αρμενία και Φινλανδία
Ο Τζον Φαν'τ Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Αρμενία και Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020
Με τον Σεμπαστιάν Βασιλειάδη και χωρίς τους «κομμένους» Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Μήτρογλου θα παραταχθεί η Εθνική στα παιχνίδια με Αρμενία (15/11) και Φινλανδία (18/11) για τα προκριματικά του Euro 2020.
Το έγγραφο του 22χρονου μέσου της Πάντερμπορν, που μέχρι το πρωί δεν είχε φτάσει στα γραφείο της ΕΠΟ, εστάλη εγκαίρως και ο νεαρός άσος είναι διαθέσιμος.
Στις κλήσεις της του Τζον Φαν’τ Σιπ συμπεριλαμβάνεται ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος επιστρέφει στην Εθνική μετά από αρκετό καιρό. Από τις κλήσεις του Ολλανδού τεχνικού απουσιάζουν ο Ρέτσος που θα αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων και ο Μάριος Βρουσάι λόγω τραυματισμού.
Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής:
Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.
Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
- Μεταναστευτικό και θαλάσσιες ζώνες στο επίκεντρο των συνομιλιών του Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη
- Τέμπη: Αντίθετος ο Πλακιάς στο ενδεχόμενο αλλαγής αίθουσας για τη δίκη – «Όποιος το κάνει θα με βρει απέναντι»
- Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs
- Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο αυτοψιών για τους σεισμούς στο Άγιον Όρος – Τι λένε οι ειδικοί
- Μιλένα Αποστολάκη: «Απέναντι στους πελάτες της Δεξιάς υπάρχουν οι πολίτες της πατρίδας»
- Η Κιμ Γκόρντον στα 72 της – Θρύλος του ροκ, εχθρός του Τραμπ


