Πολλά τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν γύρω από πότε, πώς και τι θα σημάνει ένα Brexit για την καθημερινότητα των Ελλήνων που ζουν στην μεγάλη Βρετανία, αλλά και των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Μ. Βρετανία, εκείνων που θέλουν να ταξιδέψουν στη Μεγάλη Βρετανία ή των τουριστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα που δέχονται Βρετανούς τουρίστες.
Στο πλατό της εκπομπής «Ανάπτυξη» η πρόεδρος του εμπορικού ελληνοβρετανικού επιμελητηρίου, Άννα Καλλιάνη, δίνει απαντήσεις γύρω από τα παραπάνω ερωτήματα, εξηγώντας αναλυτικά πώς θα επηρεάσει ένα Brexit την ελληνική οικονομία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.