Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, στο Δημαρχείο Αστακού, όταν πρώην δήμαρχος απείλησε να κόψει τις φλέβες του.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr με έντονη επίπληξη του πρώην δημάρχου Αστακού Παναγιώτη Στάικου σε διαχειριστή τοπικού Blog. Ο επικεφαλής σήμερα παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης, φέρεται πως ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός ότι το blog δεν δημοσίευσε επιστολή του.

«Είχε μαζί του χειρουργικό νυστέρι»

Τα πνεύματα ηρέμησαν, ωστόσο στη συνέχεια και ενώ η συνεδρίαση όδευε προς το τέλος της, ο πρώην δήμαρχος, άρχισε να φωνάζει όρθιος, μιλώντας για «αχάριστους». Μάλιστα απείλησε να κόψει τις φλέβες του με ένα ξυράφι που είχε στα χέρια του. Φέρεται μάλιστα να είπε πως ήθελε με το αίμα του να γράψει τη λέξη «αξιοπρέπεια»!

Μάρτυρες υποστηρίζουν πως είχε μαζί του και ένα χειρουργικό νυστέρι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι σύμβουλοι πλησίασαν προς το μέρος του προσπαθώντας να τον αφοπλίσουν και να τον ηρεμήσουν.

Ο πρώην δήμαρχος βρέθηκε στο δάπεδο και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ηρεμήσει, ενώ η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε άρον – άρον.