Καρλέουσα : «Κόλαση η ζωή μου, λόγω Βράνιες»
Επίθεση κατά του Όγκνιεν Βράνιες εξαπέλυσε η τραγουδίστρια από την Σερβία Γελένα Καρλέουσα
Πυρ και μανία η Γελένα Καρλέουσα με τον Όγκνιεν Βράνιες!
Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου, η τραγουδίστρια από τη Σερβία μίλησε δημόσια για τον «παράνομο» δεσμό τους, κατηγορώντας, μάλιστα, τον Βόσνιο πως είναι υπεύθυνος για την «κόλαση» που βιώνει στη ζωή της.
Παράλληλα, δεν δίστασε να καταφερθεί και εναντίον των ΜΜΕ για το χάος που προκάλεσαν γύρω από το όνομά της και… προειδοποίησε πως θα το βρουν από το Θεό!
«Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση και το χάος που υπάρχει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Με όσα βγήκαν στην δημοσιότητα, η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο, όπως και η οικογένειά μου. Ο άνθρωπος αυτός μού έκανε τόσο μεγάλο κακό και μετά μου έκανε και αγωγή!», ανέφερε.
«Η μητέρα μου που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή πέρασε τις τελευταίες της στιγμές με πολύ στρες και αγωνία για μένα. Γι’ αυτό δεν συγχωρώ τα ΜΜΕ. Ελπίζω να το βρουν από τον Θεό, γιατί υπάρχει και το κάρμα και δεν συγχωρεί», πρόσθεσε.
Όσο για την εκδίκαση της μήνυσης που έκανε εναντίον της ο Βράνιες; «Δεν πήγα στην ακροαματική διαδικασία. Δεν χρειαζόταν, γιατί ήδη είχα δώσει την κατάθεσή μου» ήταν τα λόγια της.
- ΔΕΟΣ: Αποκάλυψε διεθνές δίκτυο λαθρεμπορίου τσιγάρων – Συλλήψεις σε Ελλάδα και άλλες χώρες
- Annual Military Parade in Athens for Greece’s Independence Day
- Το μυστικό ημερολόγιο, το ποτό και οι Κένεντι: Τελικά η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε;
- Φάμελλος: Καθήκον μας ο αγώνας για μια Ελλάδα δίκαιη και ισχυρή, πρωταγωνίστρια στη φιλειρηνική πολιτική
- Η βιομηχανία ορυκτών καυσίμων πιέζει την ΕΕ για γεωτρήσεις στην Αρκτική
- Ευχές της UEFA στην Ελλάδα με Φορτούνη και Καραγκούνη!


