Πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά της τουρκικής εισβολής στη Συρία
Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους Κούρδους της Βορειοανατολικής Συρίας που πλήττονται από τις τουρκικές δυνάμεις τις τελευταίες ημέρες.
Πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάλεσαν το απόγευμα του Σαββάτου Κούρδοι, οι οποίοι διαδηλώνουν κατά της τουρκικής εισβολής στη Συρία.
Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους Κούρδους της Βορειοανατολικής Συρίας που πλήττονται από τις τουρκικές δυνάμεις τις τελευταίες ημέρες.
Στη Θεσσαλονίκη, η πορεία κινήθηκε σε δρόμους του κέντρου με κεντρικό σύνθημα «Ο Ερντογάν είναι τρομοκράτης».
Μάλιστα όταν έφτασαν στην Καμάρα, έκαψαν μια σημαία της Τουρκία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού, σύμφωνα με το thestival.gr.
- Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ιωαννίδης
- Τρόφιμα: Το κόστος, κεντρική ανησυχία το 2026 – Από το Λας Βέγκας μέχρι τη Γερμανία και από εκεί στην Ελλάδα
- Χίος: Χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι τη 19χρονη φίλη του – Έγινε αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας
- Προκόπης Παυλόπουλος: Παρέμβαση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Γιατροί Χίου: Χάθηκαν τόσοι αθώοι εν καιρώ ειρήνης, στα νερά ενός νησιού που γνωρίζει τη σημαίνει ξεριζωμός
- Άνοιγμα των Ιονίων Νήσων στην ινδική αγορά με επίκεντρο την Κέρκυρα


