Στον τελικό ο Πετρούνιας
Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο και ετοιμάζεται να σφραγίσει την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε δυναμικά και αποδεικνύει πως παραμένει ο βασιλιάς των κρίκων. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης προκρίθηκε όπως άλλωστε αναμενόταν, στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στην Στουτγκάρδη.
Ο Πετρούνιας είναι πλέον μια «ανάσα» μακριά από την εξασφάλιση της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και όλα δείχνουν ότι στον τελικό του Σαββάτου θα κατακτήσει μια από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής έμεινε σήμερα στην 4η θέση με 14,700 βαθμούς, πίσω από τον Τούρκο Ιμπραΐμ Τσολάκ (14,858 β.), τον Βραζιλιάνο Αρτούρ Ζανέτι (14,700 β.) και τον Γάλλο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (14,700 β.), δείχνοντας ότι έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση.
Το ζητούμενο πλέον για τον Πετρούνια είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, με την κατάκτηση μιας εκ των τριών θέσεων στον σαββατιάτικο τελικό.
Ο έτερος Έλληνας σπεσιαλίστας του αγωνίσματος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, τερμάτισε τελικά στην τιμητική 17η θέση με 14,133 βαθμούς.
- Περού: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση μίνι βαν με νταλίκα
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


